Pilot Training Flight Simulator -roblox – Dansk – ep 2- på vej til månen

Nej det gjorde jeg ik nå, du forsvandt bare ehhh *mumler* Ned med landings gearene Sænk farten, tryk på “z” for at gøre det svære Det havde man lige glemt Jeg tager skrå landingsbane Erik! Jeg laver fly by Laver et low fly by Bare men ved hvad man får ud af det når man velger Marius som pilot *nynner* Jeg har vinkel på en af landingsbanerne som jeg havde planlagt at lande på lander på lige stækning, som jeg ikke kan se hvad hedder Landede du lige på en taxi way? Ehhh halvt Jeg ville lande på landingsbanen men det var jeg også tæt på men jeg landte rimlig meget på (bliver afbrudt) taxi wayen jeg landt…. (bliver igen afbrudt) vi skal lige have noget mere fuel prøv at se min landing *stilhed* shit hvad jeg ider kke følge taxi waysne tager lige over græsset, for jeg ko ikke af ved den første vent Eri prøv lige at skrive i chaten hvorfår???? jeg ville bare teste noget 🙂 jeg skriver også lige hej ej du er stedigvæk!! arrgh du er stedigvæk militær!!!! dang it. hva mener du? altså du har rollen militær fordi din tekst er er orange og min er blå og min er bare normal flyver og rød, nej orange er militær hmm hvordan jeg ved det det var lidt det jeg fand ud af sidste gang