Egg Plane V2.0! | Kerbal Space Program #19 (Let's Play)

goedemorgen middag of avond en welkom terug bij kerbal space program op creamy tv het is een prachtige ochtend hier bij het kerbal space center en ik heb net wat aandacht besteed aan het maken van een nieuw vliegtuig je de robot nu kerkplein 2 2 punt 0 gaan we zo even naar kijken maar allereerst heb ik een piloot nodig al de piloot zitten in de ruimte normaal gesproken kun je natuurlijk van een rescue mesjes toen hoop op piloot we hebben hier volgens mij nog wat rescue missions even kijken orbit of kirby nou die hebben we nog steeds meer likeur me mary keur we moeten we nog steeds gaan redden maar dat was volgens mij degene die heel erg hoog en kuch kuch orbit zat jij mary wie heeft een hele rare elliptische ja elektrische orbit om de concurent me heen kun je niet heel makkelijk bij komen ook nog met een flinke inclination dus dat is een hele moeilijke om te matchen wij begint het derde hey wie de vlag van kerbl space center en we hebben hier wat de brie hoe zit het daarmee hebben die leeg gehaald jaren dus die kan weg mooi weer en dutch authors hulk u zult leeg terminate mary schepsel moeten we dus in de gaten houden de 30 we gaan even vlug kijken hoe het staat met de 30e we hebben nu natuurlijk de engine room hierboven dus we kunnen als we dat willen gaan vliegen deze metertjes heb ik een andere savegame getest die gaan voor zelf een keer weg voor nu druk ik op f10 ja we hebben meer dan genoeg stroom hebben opslag voor stroom we hebben een science lab we hebben eigenlijk alles wat er wil op dit moment transmit the science trouwens jonge jongen hier drie sawyer’s ligt gewoon voor het oprapen we hebben hier ook met science modules om te gebruiken dus dat is ook fijn het enige lastig is dat je er heel moeilijk bij kunt komen we hebben dus al al deze data gedaan we kunnen het ook nog proberen in hike urban orbit dat zal weer extra data opleveren maar dat wordt de missie voor een andere keer dan moeten we dit hele gehemelte het hele gevaarte dus ik een golfvorm hier zo zouden we het hele gevaarte de lucht in moeten krijgen naar een hoge kleuren orbit dat is natuurlijk wel mogelijk ik zeg niet dat het niet mogelijk is maar ik weet niet over daar genoeg viel voor hebben ik zal voor u eens even kijken of wij naar de rit soort great kunnen gaan draaien we gaan dat cranks zit de dingen draait echt en ik weet dat ik het vaak zeggen we ding draait wel echt als er cool we kunnen wel naar de webshop weet zal ik eens kijken voordat wij beginnen met ons space plein het is niet echt de space plan trouwens dus echt een gewoon vliegtuig straks kijken of wij hier een stabiele hoge orbit kunnen krijgen 100 om 100 is leuk maar 250 om 250 heeft ons weer met nieuwe saai en dus die we kunnen proberen zullen dus zullen dus kijken ze wat ze doen als we deze targets zitten trouwens dieren ouder dus een miljoen oké dus verkoop riet in botsing met deze fantastisch zo goed kijken als we hier bij de apple apps is beginnen met branden ja we kunnen gewoon de standaard met show preekbeurten eigenlijk we hebben een engine antwoord en dat is deze steeds geactiveerd ja die is geactiveerd en het gras te lopen truc die mag die mag inderdaad waarop 10% blijven anders dan kunnen we ook geen ja corrigeren de words to hebben heel veel licht wordt viel daar wat minder actie die sedert hun vangst te maken met dat we deze feel denken we leeggemaakt cia deze twee viel tanks kunnen we in elkaar leegmaken dus deze wil in zo als we dit ja deze ook in hupsakee dan is die rok opmerkzaam deze kat die is dan leeg en het is op zich prima sloegen ons eventjes en 5 je doet quick 7 dus even kijken of we deze perry apps is nee zou je deze apple apps is op 250 kunnen krijgen kijken of ons schip dat volhoudt allereerst misschien willen we de solar panels hiervoor intrekken we gaan nu toch in het park site van de van de aarde van kirby ik zeg laten we gewoon eens branden ze we kijken wat er gebeurt het schip blijft verdraaid stabiel ik vind het wel heel makkelijk in de hogere orbit komen deze en als de solar panels straks uit mogelijk simultaan wel ja het kost ook vrij weinig viel op een hogere ooit met te krijgen dus dat scheelt ik zeg we maken er gewoon 300 bij 300 van af te wisselen moeten boven de 250 komen voor myspace science en zelfs met solar panels uitgestoken

blijft u redelijk stabiel dus dat kunnen we gewoon zo blijven houden apple apps is iets hoger dat ik had gewild 300 en dries wordt het straks denk ik of 304 zelfs is op zich niet zo’n heel groot probleem zolang we maar een mooie orbit hebben boven de 250 sowieso veel myspace science en boven de 240 is het krijg je ook nog eens de keuze om te worpen bij keer 1.000 volgens mij de ze kunnen we wat grotere en snellere baantjes om de aarde doen we willen deze dag even iets hoger hebben ze te mooier op de orbit hebben dat vind ik altijd mooi nog een eliptische orbit kijk zodra deze hier ergens hangt kijk en schommelt een klein beetje ons schip vanwege de dacport zo nu we hier zijn deze kleine kleine duits krijgen zo die is ongeveer 300 schommelt er iets tussen kleine beurs nog u blijft hij altijd heel iets boven de 300 zelfs bij het schommelen prima dan kunnen we natuurlijk nog herstellen door hier een kleine rashford weber te doen op de apple apps is iets lager te krijgen en dan hebben we weer met nieuwe science en dit is dan zo rond als ik op durft te krijgen met een marge van minder dan honderd meter ik vind het helemaal mooi laten we een verworpen naar de light site zodat we even in de zon zitten zo hupsakee kijk daar is er dan onze spacestations onze der tijd we gaan even naar de zon wijze even kijken welke kant het op is volgens mij is dat op dit moment en radial of een anti radio even kijken kunnen we dit ook in sneller doen ja time warp oké hij houdt er nog aardig vol even zien even handmatig aanpassen hoe zit het met onze temperatuur ja kreeg de temperatuur balkjes die verdwijnen langzaam dus dat is goed nieuws pompoen willen we dit eventjes in lock-modus dat we kunnen zien wat we precies doen share is geen probleem hupsakee is deze kant op draaien nou dit is aardig genoeg stability assist z aanwijzer nu altijd naar de zon even zien hoe ist met onze science hebben weer paar rondjes gedaan nog niet nog niet genoeg om terug te zetten het naar huis dan gaan we vanaf hier gewoon even een paar standaard science dingetjes doen straks alles weer op haar kijk dit is bijvoorbeeld 1990 data en ons laat dit is 22 data dit is niet want die kun je niet doen hebben we nog een thermometer ja weer dan de thermometer plaatjes zitten er voor like kijken dit kun je dus klik deze kunnen we weggooien hebben we niks aan deze kunnen we echter wel houden zo en als we daar nog meer krijgen ja die kan weg want het is serieus science zo willen we hier ook nog een crew report absoluut kleuren poort toch weer eventjes 9 en later hier eventjes een eevee doen met wie hier ook maar zit with het hier reporting from space via mooi wit is hier in deze crew headset is 2 x 2 cm van ivn report doen zo riep deed aan boord en reviewed’ eten ook in het lab hupsakee en zo heb je al heel wat meer data in je lappen dat zorgt er weer voor dat je meer saai en dus per day verwerkt dus dat is altijd mooi meegenomen ik ga eventjes met een scientist’ eventjes dit allemaal ophalen en dan ben ik straks bij jullie terug en dat nu willen we eigenlijk voor gekomen waar de hoor de piloot nodig even kijken ja ik denk dat kleurdoos de beste keuzes veel carriage weinig stoep in het i welkom aan boord we zitten nu helemaal vol we hebben twaalf mensen in totaal dus moeten binnenkort weer upgraden het kost ook heel veel geld om iemand in te huren dat wil ik er wel even bij zeggen goed laten we even kijken naar de space plein die ik heb voorbereid ik dacht ik doe lieten hele beeld op camera had het is hebben vrijwel dezelfde beeld als degene die we al hadden al een heel erg aangepast we hebben nu dubbele v dubbele v vleugels we hebben hier twee inline cockpits we hebben hier de standaard er intake die je inline cup gebruiken

even kijken dat is deze circular intake ze heel goed ik heb hieronder heb ik al wel stretch verborgen zoals deze en deze en hier wat viel duct we gebruiken wederom een reliant engine voor het geval dat we echt eventjes wat extra boost nodig hebben science plus de nieuwe seismic module en we hebben hier een kleine service b waarin een prop course zit dat mocht het zo zijn ook die moet trouwens eventjes aan de andere kant worden bevestigd ze krijgen we daar meer in ruzie d moet eigenlijk aan de onderkant worden bevestigd ja zo dat als we control vorm heer doet dat u dan ook de juiste kant op wijst ruimte voor drie man pilot aan engineer en en scientist’ pilot nemen we mee voor de experi dus die hij moet krijgen maar het is dus niet nodig vanwege die procore je hebt standaard scs en standaard op de bal vliegen talks die pro score we hebben hier twee kleine solar panels and patrick mengsels die een hele tijd mee gaat en deze manieren kun je dus inderdaad gewoon rondjes vliegen over körber hij kan nog niet naar de ruimte deze is niet is niet krachtig genoeg om naar de ruimte te gaan was wel heel fijn is zijn deze deze small small and the curse hoi ik wist hij dat je breekt orcon aanpassen dat is wel even heel interessant om aan te passen op de kun je dus sneller en remmen lijkt me handig om dat te doen met de achterste wielen diepe de voorste weet of je wel eens op de fiets alleen je forster en heeft gebruikt terwijl je heel erg hard aan het fietsen was dat is geen geen goed idee is alleen de voorste rem gebruikt twee je hart aan het fietsen bed dus we willen deze twee wel op een goede great dorp zetten maar die andere liet ik wist niet eens dat dat kon zo leer je elke dag weer iets nieuws maar deze ja dit vliegtuigje is in principe gewoon heel erg capable om op zichzelf te vliegen of met bemanning met scientists and engineers vooral om de parachutes weer in te pakken dat is echt verdraaid handig als je kijkt naar purchase dat is onze engineer je start hier dus wel aan de verkeerde kant ik wil hem liever in de andere cockpit hebben maar die kan dus deze parachutes kunnen weer inpakken dus dat is echt heel erg goed we moeten wel weer in ziet te komen dat is even lastig hebben hulp kom op kom op oh het vliegtuig rijdt weg vandaar dat er niks gebeurd hoi kom op nu zit ie vast nu zit ze vast we doen we eventjes gewoon refer to launch en we gaan een stukje vliegen dit ding is stabiel onder keer 4 dus dat houdt in dat als je zijn voor de de tijd time warp op een keer 4 set dat je dat nog steeds gewoon normaal kunt vliegen en we gaan gewoon even een rondje science doen wat deze precies mix xl rope meter hebben overal nog niet overal gebruikt dus bijvoorbeeld hier dat is een halve science het is niet veel maar ik neem het mee wie is onze jij bent onze scientist’ via ook dit is wel handig hij kan hier wel bij de meeste dingen kun je er wel bij ik hoop nee hij kan hier wel bij op zorg distributes met deze liefde moet je toch echt loslaten wat is handig dat die vuisten standaard positie alles kan doen behalve deze even kijken maar voor de rest niet echt heel veel interessants te melden we hebben hier een reliance en chat we hebben hier wat ff land ik heb alles open staan inclusief rol ik wilde eerst wel dat alleen deze vleugels wol konden doen we het gingen toch iets te langzaam als ik moest draaien we hebben hier dus die extra fee die extra vleugels die helpen ook heel veel bedoel als je moet draaien dus ja het is gewoon een heel goed bestuurbaar vliegtuigje ik heb hier ook in plaats van feel tanks heb ik hier views glaasje wat deze wie jij wil hebben en ik vind viel nodig hier zit echter wel oudste die ze bij in de en hieronder zit dus de field act’ die hoe als je het goed kunt zien hierzo de field art die ervoor zorgt dat deze altijd vol blijft wat er is gebeurd is als je wilt weten of je raket en chip bijna op is moet je niet letten op plek met veel meer op actie die ze het liquid feel hou je wel aardig wat van over maar goed genoeg gekletst laten we eventjes een test teruggeven allereerst opstarten natuurlijk we zetten de twee energie zou zetten ser samen zit het verraste op max en kleurdoos onze piloot die gaat ons eventjes laten zien hoe je fatsoenlijk opstijgt daar is de me dan gaan we nu naartoe met nieuwe dit vliegtuig althans zo gehad vanaf hier kunnen we ongeveer gaan

opstijgen dit vliegtuig is niet heel erg licht hij weegt 20 ton en dat zorgde dus inderdaad wel voor dat we niet echt heel vlot kunnen opstijgen van die met deze angie erbij maar als je echt hulp nodig hebt dan ben je zo onderweg en dan zit je deze ow uit handmatig dan kun je natuurlijk nieuwe ja je kunt het nieuwe steeds toevoegen met flight gewoon door te vliegen als je nu weer op spatie drukt het nog een keer nou dan gaat hij niet aan oh dat is jammer dan moet je dus echt hierop activate en chant drukken dat is iets waarmee we opzicht kunnen leven keer kan naar binnen met g kijk eens voelen hoe gestroomlijnd we daarvan worden ze nu echter goed gestroomlijnd vliegtuig wat we gaan doen is we gaan eventjes naar een bar waar ik nooit ben geweest en dat is de badlands nou is de bij de leidse helemaal aan de andere kant van de planeet dus ik zie jullie met een uurtje nu heb ik eventjes een cheat gebruikt in principe is het een cheat als je op alt plus f 12 drukt ik gaat niet demonstreren want f12 is te knap voor mee begint met opnemen maar als je altijd plus f 12 drugs chrome in het menu het staat aan hier bestaan en allemaal interessante dingen soort voelt infinite fuel nood krijgt timex maar is dat ook een hele handige bij die ik zelf niet echt beschouwen als een cheat en dat is visible biomes aan de map visual buyers van de map is in principe niks meer dat ze een kleurtje geven aan alle bij ooms zoals bijvoorbeeld hier hier is een klein stukje toendra volgens mij of desert bedoel ik want dit is ook allemaal desert ship je mountains ip je de grasslands die heb je de highlands nog in mountains sjors barger spreek dan overzicht de pols maar je hebt hier een andere kant flow planeet heb je de donkere gedeelte en dit is de buitenland nou als we de evenaar volgen de komen er ongeveer bij langs dus ja helaas kun je niet gewoon een punt neerzetten als navigation doen moet je de eerste keer geweest zijn en gezien ik allebei ons wel in de buurt kan vinden met uitzondering van de buitenlands ga ik hier een vlag neer zetten ook ik daar gaat onze daar gaat ons dek trouwens lekker snel maar wij gaan ieder geval nog eventjes lekker en mooi en vliegen we verliezen hele langs omhoog de heel af en toe moet ik een correctie maken en voor de rest ga ik gewoon even koffie zetten en dit is nog even vlug voor de mensen die het wel willen zien dat de debug toolbar die open je dus door op alt heeft 12 te drukken en zo zuur zie de enige die ik heb aangevinkt want ik wil niet gaan cheater is by joost visible in map na een vlucht van meer dan een uur kwam ik erachter dat ik net niet genoeg veel heb om daar überhaupt te komen er zijn wat kleinere kleinere stuks buitenlands zoals hier is de heel klein stukje buitenland en hier ook dat is wat dichterbij dan het grote buitenland gedeelte echter is het gewoon erg moeilijk om daar te komen en versierd de kortste route en kijk naar waar we nu zijn ja kortste route is toch echt met met de draai van de aarde mee het is echt een kwart verder zeg maar dan de ja een kwart van de wereld verder ongeveer alleen ja we gaan het dus op dit moment vrij weinig mee kunnen dingen te verbeteren keer kunnen proberen om daar een science leider gewoon een raket te proberen te landen dingen dat wel een goede optie is want als je kijkt naar de evenaar zelf ja ik zou zeggen kijk naar de evenaar zelf maar onze space ship vliegt niet op de evenaar is een beetje waggel maar hier deze puntjes dan moet je makkelijk kunnen landen met een met een leider zodra een kleine rover en stoppen hoe het wat nog spannender kleiner over drin hiervan wat gaan we nu doen met dit vliegtuig ja voor nu eventjes helemaal niks denk ik ja ik kan proberen naar de noordpool te gaan vliegen en weet je ik denk dat wel gaat lukken zodat we proberen kan mij het schelen gaan hier de af zo keurig de teller direct noordwaard zo hupsakee en nu kijk ik ga naar deze oranje streep hier in het midden kun je mooi zien dus je noordwaarts gaat zo gewoon de de noordpool kijk of er daar kunnen komen dan hebben we toe brian’s hebben en we hebben pollers ian’s de pols zijn bij hetzelfde trouwens maakt niet uit de feed noord of zuid gaat zolang je maar een kant op gaat en

dit is als het goed is een stukje minder ver vliegen nou deze vlucht hebt nog wel een mooi tijdje duren wat je natuurlijk kan doen en wat ik ook nog even ga proberen als aller aller laatst is om een kleine modificatie te maken ze het begon meer views kunnen dragen dat moet niet echt een probleem zijn ik moet zeggen met extra lange full text dubbele schweppes wings en wouden denk dat vliegt nog steeds van te fantastisch laten we toen brak het engine dus even testen kijken of er recht omhoog kunnen gaan we te denken zonder dat van snelheid te verliezen en deze ene rocket engine kan het niet aan om een omhoog nou hij doet z’n best het toetsen best wel deze ene rocket en ze gaat het nog lukken ook om de dingen recht omhoog te blazen en snelheid op te pikken dat is echte kunst op zich dat is dat is wel een applausje waard sowieso wauw het is echt een gigantische lamp ding moet ik er eerlijk bij zeggen share misschien is voor de start en solid rocket booster niet eens een slecht idee om gewoon hier steeds een solid rocket booster achter te zetten enige probleem daarmee is dat dan heb ik de wisten wel een goede snelle lift off het enige probleem daarmee is dat het voertuig nog langer wordt en niet te vergeten duurt er moet ik eigenlijk hier even wil testen is stel je voor engine uit parachutes ga uit hoe landen betaald en cs uit zodat het voer de ja het vliegtuig gracious rechtop ziet te krijgen zo parachutes houdt ons tegen parasieten gaan boven ons vlieg is even kijken hoe we gaan landen als wij gaan landen kijk dit is natuurlijk slechte zaak maar hij zal niet zo landen ga ik van uit hij is nog vrij stuurbaar behalve het feit dat wordt nu op keer 4 spelen dus dan ziet het eruit alsof je niet stuurbaar is maar je kunt zeggen we nog geen landingsplek kun je nog prima uitzoeken nadat de parachutes deployed zijn er eens even kijken of we hiermee kunnen landen en zo ja dan gaan we hier in de noordpool ga ik niet en jullie laten zien wat een hele saaie lange vlucht maar gewoon even voor de extra science en zo nee maken we kleine aanpassing met de plaatsing van de plaatsing van de parachutes want dat kan het verschil maken ik hoop dat deze vijf parachutes en dus ja ik hoop dat u genoeg zijn op het gewicht te dragen het gewicht is volgens mij iets van de 26 tot dus ik betwijfel het ten zeerste maar dan maken we deze gaan allemaal dubbel zo kijk we hebben nu een daling snelheid van ja voor iets te veel eigenlijk en ik de plaats x mogen iets meer naar voren dus als we de voorste twee so the dubbel doen thatcher af maar zit hier ergens achtervolgen me dus als we deze twee dubbel doen er zitten we goed al andere rechtop en minder snelheid dus laten we dat gelijk eventjes gaan aanpassen en ook voor even live testen want soms de ben gewoon echt een hele aflevering bezig met testen geloof het of niet tussendoor als ik dit voor mezelf speel ben ik soms echt uren bezig het wil je niet gelovig maar dan ja dan heb ik het design in mijn hoofd en dan werkt het niet en dan ga je opnieuw en dan werkt het niet zoals bijvoorbeeld the science module die ik had gemaakt voor bij het spacestations was voor veel te lomp zwaar en dat het werkt gewoon allemaal niet zo goed en we kunnen het was wel even gewoon rechter a rocket booster de bh hupsakee ik vind hem mooi als je hier naar kijkt je ziet dat de thatcher of baas hier ergens in het midden zit wat deze gaan omhoog deze ga naar beneden gebeurt nu snelheid recht te krijgen we hebben dit lucht fantastisch europa recht omhoog op een bepaald punt als je recht omhoog gaat dan krijgt u er is snelheid bij op het is nu zo zetten de engines uitgaan rechter en cs uit en doe de parachutes uit zo keer 4 is even kijken hoe dit klein land zo dit is wel beter denk ik dus we iets te veel kracht op de voorkant als ik nu deze twee parachutes weghaal kat of dat is eentje als ik heb nog geen weghaal kat dan hadden we vrijen recht maar we 10 meter per seconde ik vraag me af of ik dit aankan zo hij staat nog wel en sta nog wel dus hoe kunnen die voorste twee kunnen we weg doen prima ziet er goed uit naar de wil ik nog even laten zien wat er gebeurt ik doe allereerste keer doe ik weer in het denken misschien van ja waarom dan

nu is het vliegtuig lager en kunnen makkelijk opklimmen als je valt er fris is onze engineer als ik me niet vergis zo die kan hier op klimmen die kan er hier ergens gaan staan hier tussen en volgens mij ik als we dan bij vrijwel alle parachutes via kijk repack repack en dat betekent als je deze zelfde parachutes allemaal nog een keer kunt gebruiken deze kas niet bij al is er met de ruggen toestaat waarschijnlijk nee riep via deze app oké draft board fantastisch ie druk weer op g gaan de wielen cisse weer omhoog ook dit gaat mis hier de gaat hier iets mis iets met de integriteit van het landingsgestel volgens mij is de appel kapot riskeer doet hij niet oh hij deed wat hij deed wat een keer en nog een keer oké misschien is het niet zo handig op de keer in en uit te trekken als je geland bent ook blijkbaar gaat hij daar niet altijd even goed mee om zoals deze bijvoorbeeld wie wist u een wiel zo en weer terug kijk dat is beter alleen het is heel wat gefrommel en gefriemel voordat je dat voor elkaar hebt wat jullie bedoelen simpelweg weer opa opzet drukken bricks eraf halen snelheid maken en als het goed is als ik nu weer op spatie druk dat ze de parachutes ook weer los gaan dus laten we eventjes wat er maken drie twee één de lucht in met z’n reet van je ja motus uit nee trekt dus niet zo dus je moet een nieuwe steeds maken voor al deze parachutes luc u enkel losse parasieten zijn dat gaat je craft niet ten goede komen zo de plooi de plooi dit is echt dit is kut werken als je dit zo moet doen de plooi en jij ook de plooi voor me heb een a heb en ik alles via dit is alles oké keer uit beetje naar de voorkant wijze en check nou zoals je ziet dat is niet geweldig om te doen het is echt verstandig om om dan even het nieuwe steeds te maken dus je drukt gewoon plus die sleep je naar boven je gooit alle parachutes telling zo zo zo sommige moet je even aanklikken als het meerdere een is zo het duurst weer nieuwe steeds surf kerk kunnen we dit nu we toch aan het aan het kloten zijn kunnen we dit halen kijk of lift-off krijgen vlak voor de zee ja dat hebben we kijken fantastisch seesmic deze cannot be done right now volgens mij kan het alleen op land dus dat is niet echt een hele handige science module die we daar hebben we het is wel eentje die we uiteindelijk kunnen gebruiken goed voor u dit gaat ieder geval lekker dit vliegtuigje ik denk dat ik het ga halen ik denk dat ik er een tripje naar de de polen meemaken en hopelijk tripje naar de bij het land schrift heeft te kijken of dat lukt überhaupt en als het lukt dan horen jullie dat ongetwijfeld voor mij maar voor nu zeg ik bedankt voor het kijken tot de volgende keer bij creamy tv